Maak kennis met Upperbloom: onze balkonplantenservice in 5 punten

Planten maken blij. Daarom mogen ze niet ontbreken in jouw leven, en op je balkon. Bang dat je geen groene vingers hebt? Upperbloom has got your back. Sterker nog: het was nog nooit zo eenvoudig om een fraai balkon vol leven te hebben! Het hele jaar rond. We leggen onze handige balkonplantenservice in 5 punten aan je uit – ontdek hoe makkelijk het werkt.

Landing1

1. Waarom balkonplanten?

Veel balkons staan er maar wat verlaten bij, als vergeten hoekje of bewaarplek voor afval en bierkratten. Dat kan anders. Wij geloven erin dat iedereen een mooi balkon of terras kan hebben. En dat vinden we belangrijk, omdat het je gelukkiger maakt én bijdraagt aan een beter aanzicht voor je buren, je straat en de hele stad. Werk mee aan een groene stad en verhoog het woongenot in je buurt! Fleur je balkon op met jouw abonnement op onze moderne staande of hangende plantenbakken en ons wisselende plantenaanbod, inclusief groengarantie en plantenwissels.

2. De makkelijkste verzorging van planten op je balkon
W
e snappen het: jij hebt natuurlijk al genoeg te doen met je dag. Daarom maken we het je zo makkelijk mogelijk. Hoe dat werkt? Met ons plantenabonnement krijg je het groen gewoon thuis bezorgd - het wordt zelfs bij je geïnstalleerd door onze balkoniers. Je ontvangt een uniek arrangement speciaal voor jouw balkon of terras, dat tegen een stootje kan en eenvoudig is in onderhoud.

Onze bijbehorende slimme plantenbakken voor het balkon zijn voorzien van een groot waterreservoir: zo hoef je veel minder vaak water te geven (in de winter 1x per maand, in de zomer 1x per week). Met de watermeter zie je in een oogopslag of je planten water nodig hebben. Nog niet het geval? Take it easy. Die plantjes groeien lekker door zonder jouw hulp. Genieten zonder zorgen dus.

2. De makkelijkste verzorging van planten op je balkon

We snappen het: jij hebt natuurlijk al genoeg te doen met je dag. Daarom maken we het je zo makkelijk mogelijk. Hoe dat werkt? Met ons plantenabonnement krijg je het groen gewoon thuis bezorgd - het wordt zelfs bij je geïnstalleerd door onze balkoniers. Je ontvangt een uniek arrangement speciaal voor jouw balkon of terras, dat tegen een stootje kan en eenvoudig is in onderhoud.

Onze bijbehorende slimme plantenbakken voor het balkon zijn voorzien van een groot waterreservoir: zo hoef je veel minder vaak water te geven (in de winter 1x per maand, in de zomer 1x per week). Met de watermeter zie je in een oogopslag of je planten water nodig hebben. Nog niet het geval? Take it easy. Die plantjes groeien lekker door zonder jouw hulp. Genieten zonder zorgen dus.

3. Je krijgt 3x per jaar nieuwe planten

Voor een klein vast bedrag per maand, afhankelijk van je persoonlijke Upperbloom abonnement, ontvang je onze premium plantenbak(ken) gevuld met mooie planten. Om ervoor te zorgen dat je het hele jaar door een levendig balkon hebt, krijg je drie keer per jaar nieuwe planten. In het voorjaar, de zomer en het najaar komen onze balkoniers bij je over de vloer om je balkonset te voorzien van frisse en sterke planten, afkomstig van Nederlandse bodem.

Je hoeft je nieuwe groene vrienden dus niet zelf in je plantenbak op je balkon of terras te installeren: dat nemen we met liefde voor je uit handen in onze kas. Vragen of problemen? Laat het even weten en de balkoniers komen indien nodig gewoon nog een keertje langs.

4. Verrassende en kwalitatieve balkonplanten voor jouw groene oase

Hoe Upperbloom tot de ideale planten voor jouw balkon komt? Samen met onze floral designers, plantenexperts en kwekers bedenken we voor al onze drie balkonseizoenen drie nieuwe samenstellingen. We spelen met de trends en wisselen af met kleurgebruik om tot de mooiste selectie te komen. Die samenstellingen leggen we aan je voor: hieruit kies je volledig naar wens jouw favoriete nieuwe planten! Natuurlijk houden we ook rekening met verschillende balkonsituaties – van zonovergoten tot schaduwrijk, van droog tot nat bij regenval.

Met alleen de looks zijn we er nog niet. Upperbloom heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Onze plantenbakken zijn UV- en vorstbestendig, evenals regenwaterproof. We leveren sterke planten met de juiste voeding voor optimale bloei, die direct van de kweker komen. De plantenbakken worden bij onze kweker gevuld en een paar weken in optimale conditie opgekweekt. Zo zijn de planten goed geworteld en klaar om te gaan bloeien zodra ze op jouw balkon arriveren!

5. Upperbloom is goed voor de wereld

Met het leveren van de beste service voor balkonplanten denken we na over onze impact. Onze service is circulair ingericht. We maximaliseren herbruikbaarheid en minimaliseren afvalproductie. We werken met producten van een hoogwaardige kwaliteit, voor een lange levensduur. Onze plantenbakken zijn gemaakt van de schoonste plastic variant polypropyleen (PP), die volledig recyclebaar is. Ook de binnenbakken zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic. Planten die bij ons terugkomen na een seizoenswissel worden hergebruikt of gecomposteerd.

We werken samen met een kweker die kwetsbare mensen in onze samenleving bijstaat. Zo creëren we werkgelegenheid voor wie het niet vanzelfsprekend is om aan een baan te komen: met plezier dragen ze bij aan het vullen, verzorgen en opkweken van de plantenbakken voor jouw balkon of terras. Door verantwoord te ondernemen willen we goed voor jou, je balkon en de rest van de wereld zijn.