Ontdek onze nieuwe herfst collectie.
bekijk nu hier

Onze plantenservice

Balkon, terras of tuin: het héle jaar groen om je heen.

Leven in de stad is een luxe. Upperbloom maakt jouw stadsleven nog mooier. Wij toveren jouw balkon, terras of tuin om tot de beste plek in de stad. Boordevol mooi én makkelijk groen, met onze service voor buitenplanten en bijbehorende plantenbakken. Zo kun je nog beter bijtanken, ontspannen en genieten van de charmes van de stad.

Bang dat je geen groene vingers hebt? Upperbloom has got your back.

Een snel rijtje: dit is Upperbloom

- Slim plantenabonnement vanaf €9,90 per maand, maandelijks opzegbaar
- Het hele jaar door makkelijk te verzorgen groen op je balkon of terras, of in je tuin
- Premium plantenbakken met groot waterreservoir en zorgeloos watergeefsysteem
- Sterke en mooie planten, inclusief drie maanden Groen Garantie
- Twee of drie keer per jaar een plantenwissel, thuis bezorgd en bij jou geïnstalleerd door onze balkoniers
- Service: bij vragen staan onze balkoniers voor je klaar

Planten in jouw leven maken een wereld van verschil

Balkons, terrassen en tuinen met planten vormen samen splintergroen. Alle kleine stukjes groen dragen aanzienlijk bij aan een gezonde stad. Ga ook voor een groene omgeving. Met ons slimme plantenabonnement maken we het haalbaar en eenvoudig. Je kiest voor groen op de makkelijkste manier, en hebt het héle jaar door de mooiste planten om je heen. Geen groene vingers nodig!

Alles kan

Klein balkon of groot dakterras. Klassiek of modern. Met of zonder reling. Tien hoog of op de begane grond. Alles kan: Upperbloom heeft voor elke situatie de perfecte plantenset, met bijbehorende premium plantenbakken.

Kies voor gemak

We voorzien je twee of drie keer per jaar van nieuwe, makkelijk te verzorgen planten. Altijd groen op jouw buitenplek! Passend bij het seizoen. Thuis bezorgd en geïnstalleerd door de balkoniers. We nemen het werk voor je uit handen. Want we geloven in gemak. Het enige wat jij hoeft te doen? Water geven: in de zomer circa 1x per week, in de winter circa 1x per maand.

Kwalitatieve planten én plantenbakken voor balkon, terras of tuin

Je hoeft nooit meer zelf met zware zakken tuinaarde aan de gang. Ook het passen en meten met potmaten is verleden tijd. Met een Upperbloom abonnement ontvang je voor een vast bedrag per maand zowel planten als plantenbakken. Je stelt zelf je ideale set samen. Hulp van onze plantenexperts nodig? Dat kan altijd!

We voorzien je plantenset van kwalitatief groen van Nederlandse bodem, direct uit onze kas. Zo weet je zeker dat je de beste planten krijgt. Samen met onze floral designers, plantenexperts en kwekers bedenken we de plantensets. We verrassen je met fraai groen volgens de laatste trends.

Onze bijbehorende slimme plantenbakken van de schoonste plasticvariant polypropyleen (PP) zijn UV- en vorstbestendig, evenals regenwaterproof. Krachtpatsers in elk seizoen, met een handige watermeter en een groot waterreservoir. Dat maakt het verzorgen van je planten een koud kunstje. De antracietkleurige plantenbakken kennen een strakke look en zijn verkrijgbaar in drie designs: hangend, staand hoog of staand laag. Combineren mag.

Plantenwissels en Groen Garantie

Twaalf maanden lang een levendig uitzicht, dat lukt met onze plantenwissels! Je krijgt er zelfs drie maanden Groen Garantie van ons bij. Nooit meer dorre bladeren en uitgebloeide bloemen dus. Twee óf drie keer per jaar voorzien we je van frisse en sterke planten van het seizoen. Jij kiest.

De plantenwissels gaan mee met de seizoenen. Van een visueel kleurenspektakel in de zomer tot subtieler wintergroen als het kwik daalt: je geniet steeds weer van een afwisselend aanzicht.

Goed om te weten: planten die bij ons terugkomen na een seizoenswissel worden gecomposteerd, hergebruikt voor nieuwe plantensets of gedoneerd aan stichtingen en publieke organisaties voor een tweede leven.

Bij jou bezorgd en geïnstalleerd

Onze balkoniers zijn de tuinmannen en -vrouwen van de stad. Ze komen bij je langs en installeren jouw plantenset voor je. Het groen gaat direct in de plantenbakken. En deze opgeleide plantenexperts vertellen je graag alles over de planten en het onderhoud. Handig, toch? Mocht je tussendoor vragen hebben: laat het even weten en de balkoniers komen gewoon nog een keertje langs. We staan voor je klaar.

Goed voor jou en de stad

Samen maken én houden we jouw balkon, terras of tuin groen. Jij haalt met je Upperbloom abonnement sterke groene vrienden naar je buitenplek toe, waar je nauwelijks omkijken naar hebt. Zo maken we de omgeving mooier.

Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt helpen ons in de kas. Zo creëren we werkgelegenheid voor wie het niet vanzelfsprekend is om aan een baan te komen.

Onze service is circulair ingericht. We maximaliseren herbruikbaarheid en minimaliseren afvalproductie. Planten die we terugnemen krijgen een tweede leven. We gebruiken recyclebare producten van een hoogwaardige kwaliteit, voor een lange levensduur.

Doen, een balkon, terras of tuin vol leven? Je kunt eenvoudig de Upperbloom plantenservice bestellen: ontdek onze planten van dit seizoen en stel je eigen set samen, bestaande uit zowel de planten als de bakken. Maak een féést van je buitenplek!
→ bestel de plantenservice

Meer weten?
6 redenen waarom Upperbloom zo handig is
onze planten
onze plantenbakken
contact & FAQ