We zijn begonnen met onze zomerbloeiers!
Bekijk ze hier
Nl
Nl En

Onze planten

Sweet Summer Vibes

Klaar voor die héérlijke momenten in de zon op je buitenplek? We can’t wait! Met onze uitbundige plantensets voor dit voorjaar en deze zomer zijn de sunny vibes pas echt compleet. Van zomerochtend tot zomeravond: het is tijd om non-stop te gaan genieten.

Onze langbloeiers

We hebben twee arrangementen om uit te kiezen – een combi is ook een optie, evenals de keuze voor kruiden.

Purple Haze
Zoals de naam al doet vermoeden, draait de Intens Scaevola Purple Haze om een karakteristieke paarse kleur. De kleine bloemen van deze langbloeier vangen elke blik. Naast de intens paarse kleur zorgt de Gaura Compact White voor wat rust in de plantenbak. De vlinderachtige bloemen zien eruit als ware kunstwerken. Begonia Bossa Nova Pure White brengt een zomerse look in de plantenbak, bestaande uit witte bloemen met een roze blos. Het diepe bladgroen maakt een speels contrast. Als het op de groei aankomt, is er de kans op een heus watervaleffect.

→ bestel de plantenservice

Purple haze

Beauville Fiesta
De dromerige naam heeft de Begonia Angel Soft Orange al mee. Deze vrolijke, oranjekleurige langbloeier gaat prachtig groeien in de plantenbak. Over spektakel gesproken! Een ware traktatie voor het oog, dat is de Begonia Beauvilia Dark Red. Daar ga je elke dag van genieten. Euphorbia Snow Summer zorgt tussen alle sprekende kleuren voor kalmerende rust. De bijnaam is ook wel Snow on the Mountain, doelend op het sierlijke wit dat als een zachte sneeuwlaag over het bladgroen valt. Je kunt ‘m echter gewoon in de volle zon zetten – dit type sneeuw zal niet smelten.

→ bestel de plantenservice

Beauville Fiesta

Verse kruiden
Vul je plantenset aan met een plantenbak gevuld met kruiden! Dat doe je heel eenvoudig wanneer je jouw plantenset samenstelt. Onze kruidenbak bestaat uit 'harde' kruiden: tijm, oregano, rozemarijn en salie. Deze kunnen tegen een stootje, en hier ga je echt lang mee doen. Perfect voor in je gin-tonic, door de pasta of opgebonden op een stukje (vega)vlees.

→ bestel de plantenservice

Balkon, terras of tuin: alles kan

Klein balkon of groot dakterras. Klassiek of modern. Met of zonder reling. Tien hoog of op de begane grond. Alles kan: Upperbloom heeft voor elke situatie de perfecte plantenset.

Twaalf maanden lang een levendige buitenplek

Dat lukt met onze plantenwissels! Nooit meer dorre bladeren en uitgebloeide bloemen dus. Twee óf drie keer per jaar voorzien we je van frisse en sterke planten van het seizoen. Jij kiest. Je krijgt er zelfs drie maanden Groen Garantie van ons bij.

De makkelijkste verzorging van planten op je buitenplek

We snappen het: jij hebt natuurlijk al genoeg te doen met je dag. Met ons plantenabonnement kies je voor groen op de eenvoudigste manier. Je krijgt het groen gewoon thuis bezorgd - het wordt zelfs bij je geïnstalleerd door onze balkoniers. Het groen gaat direct in de plantenbakken. Ontvang steeds weer een uniek arrangement speciaal voor jouw buitenplek, dat tegen een stootje kan en eenvoudig is in onderhoud.

Je hebt er nauwelijks omkijken naar: naast water geven hoef je niets te doen. En dat hoeft niet dagelijks! De bijbehorende plantenbakken zijn voorzien van een groot waterreservoir. Zo hoef je veel minder vaak water te geven: in de winter circa 1x per maand, in de zomer circa 1x per week. Met de watermeter zie je in een oogopslag of je planten water nodig hebben. Nog niet het geval? Take it easy. Die plantjes groeien lekker door zonder jouw hulp. Zorgeloos genieten dus.

Verrassend en veelzijdig groen, passend bij jouw buitenplek

Samen met onze floral designers, plantenexperts en kwekers bedenken we onze samenstellingen. We verrassen je steeds weer met de fraaiste planten en bloemen volgens de laatste trends. Je ontvangt een uniek arrangement speciaal voor jouw balkon, terras of tuin, dat tegen een stootje kan en eenvoudig is in onderhoud. Zelf meedenken? Kan altijd! Je deelt je voorkeuren en informatie over jouw buitenplek - zo komen we tot jouw ultieme groene oase.

Sterke planten die mooi blijven

De kwalitatieve planten van Nederlandse bodem komen direct uit onze kas. We leveren sterke planten met de juiste voeding voor optimale bloei. We groeien ze in onze plantenbakken op. Zo zijn de planten goed geworteld en klaar om te gaan bloeien zodra ze op jouw buitenplek arriveren! We houden rekening met verschillende weersituaties op je buitenplek – van zonovergoten tot schaduwrijk, van droog tot nat bij regenval.

Planten passend bij het seizoen

Visueel kleurenspektakel boordevol voorjaarsbloemen in de lente. Opvallende compositie die volledig de shine pakt in de zomermaanden. Subtieler wintergroen als het kwik daalt. Verandert het seizoen, dan verandert het groen op jouw buitenplek met de plantenwissels bij je abonnement. Zo geniet je steeds weer van een afwisselend aanzicht.

Goed voor jou en de stad

Samen maken én houden we jouw balkon, terras of tuin groen. Jij haalt met je Upperbloom abonnement sterke groene vrienden naar je buitenplek toe, die wel tegen een stootje kunnen en waar je nauwelijks naar hoeft om te kijken. Zo maken we de omgeving mooier.

Goed om te weten: planten die bij ons terugkomen na een seizoenswissel worden gecomposteerd, hergebruikt voor nieuwe plantensets of gedoneerd aan stichtingen en publieke organisaties voor een tweede leven.

Klaar voor jouw groen? Je kunt eenvoudig de Upperbloom plantenservice bestellen: ontdek onze planten van dit seizoen en stel je eigen set samen, bestaande uit zowel de planten als de bakken. Maak een féést van je buitenplek!
→ bestel de plantenservice

Meer weten?
6 redenen waarom Upperbloom zo handig is
onze plantenbakken
onze service
contact & FAQ

-------------------------------------------
Op een rijtje: het gemak van Upperbloom

- Slim plantenabonnement vanaf €9,90 per maand, maandelijks opzegbaar
- Het hele jaar door makkelijk te verzorgen groen op je balkon of terras, of in je tuin
- Premium plantenbakken met groot waterreservoir en zorgeloos watergeefsysteem
- Sterke en mooie planten, inclusief drie maanden Groen Garantie
- Twee of drie keer per jaar een plantenwissel, thuis bezorgd en bij jou geïnstalleerd door onze balkoniers
- Service: bij vragen staan onze balkoniers voor je klaar