Ontdek onze nieuwe planten collectie.
bekijk nu hier

Onze planten

Sweet Summer Vibes

Klaar voor die héérlijke momenten in de zon op je buitenplek? We can’t wait! Met onze uitbundige plantensets voor dit voorjaar en deze zomer zijn de sunny vibes pas echt compleet. Van zomerochtend tot zomeravond: het is tijd om non-stop te gaan genieten. Kijken, ruiken, eten? We hebben alles voor in jouw plantenbakken.

Bekijk al onze plantensets hieronder.

→ selecteer je plantenbakken en vul ze gelijk met jouw favoriete plantensets

Yellow Mellow
Zoals de naam al doet vermoeden, draait de Yellow Mellow er niet om heen. Haal het zonnetje op je balkon of terras en geniet van de geel en groen tinten die elkaar afwisselen. De kleine bloemen van de Bidens vallen op in dit arrangement. Deze langbloeiers vangen elke blik. Naast de intens gele kleur zorgt de zacht romige Petunia voor wat rust in de plantenbak. De bloemen zien eruit als ware kunstwerken. Als het op de groei aankomt, is er de kans op een heus watervaleffect.

Wat kan je vinden in de Yellow Mellow: Nepeta, Petunia, Verbena en Bidens. (Soms gebruiken of combineren we andere planten voor dit arrangement, maar geel zal het altijd zijn!)

→ start jouw set met de Yellow Mellow

Upperbloom | Yellow Mellow (dit is een impressie van wat je kan verwachten
Upperbloom | Yellow Mellow (dit is een impressie van wat je kan verwachten

Red Fred
Op onze Red Fred kun je vertrouwen. Deze vrolijke, roodkleurige langbloeier gaat prachtig groeien in de plantenbak. Over spektakel gesproken! Een ware traktatie voor het oog, dat is de rode Verbena in combinatie met Petunia. Daar ga je elke dag van genieten.

Wat kan je vinden in de Red Fred: Nepeta, Petunia, Verbena, Geranium (Soms gebruiken of combineren we andere planten voor dit arrangement, maar rood zal het die altijd zijn!)

→ start jouw set met de Red Fred

Upperbloom | Red Fred (dit is een impressie van wat je kan verwachten
Upperbloom | Red Fred (dit is een impressie van wat je kan verwachten

Royal Purple
Klassiek en trendy tegelijk? Dat doe je met de Royal Purple. Deze krachtige balkon- en terrasbloeiers maken van jouw balkon of terras een feest. Elke dag weer. Let op: deze set groeit als een kanon en maakt snel een waterval van bloemen.

Wat kan je vinden in de Royal Purple: Petunia, Nepeta, Verbena, Geranium. (Soms gebruiken of combineren we andere planten voor dit arrangement, maar paars zal de set altijd zijn!)

→ start jouw set met de Royal Purple

Upperbloom | Royal Purple (dit is een impressie van wat je kan verwachten
Upperbloom | Royal Purple (dit is een impressie van wat je kan verwachten

Verse kruiden
Vul je plantenset aan met een plantenbak gevuld met kruiden! Dat doe je heel eenvoudig wanneer je jouw plantenset samenstelt. Onze kruidenbak bestaat uit 'harde' kruiden: tijm, oregano, rozemarijn en salie. Deze kunnen tegen een stootje, en hier ga je echt lang mee doen. Perfect voor in je gin-tonic, door de pasta of opgebonden op een stukje (vega)vlees.

Wat kan je vinden in de Verse Kruiden: Thijm, Salie, Rozemarijn, Oregano (Soms gebruiken of combineren we andere planten voor dit arrangement, maar kruidig zal de set altijd zijn!)

→ start jouw plantenset met Verse Kruiden

Upperbloom | Verse Kruiden (dit is een impressie van wat je kan verwachten
Upperbloom | Verse Kruiden (dit is een impressie van wat je kan verwachten

Aardbei voor Daarbij

De lekkerste aardbeien van eigen balkon! Hoezo niet? Maak van je balkon je eigen aardbeienfabriekje! Mega makkelijk in onze plantenbakken. Eet ze zelf op, geef ze weg, het maakt niet uit.

→ start jouw plantenset met

Upperbloom | Aardbei
Upperbloom | Aardbei

Lavendel Provence

Take a break. Neem een plekje op je balkon of terras en laat de geweldige geur van lavendel jou verrassen. Een must-have voor op elk balkon.

→ start jouw plantenset met Lavendel Provence

Upperbloom | Lavendel Provence
Upperbloom | Lavendel Provence

VlinderVol Paars

Hou je van weelderig en ongeremd? Kies dan voor deze 100% biologische* plantenset in de tint paars. De Brunel en Ooievaarsbek maakt van deze plantenset een waar schouwspel. En nog leuker? Deze bloemen zijn een toetje voor bij en vlinder!

→ start jouw plantenset met de VlinderVriend Paars

Upperbloom | Vlinder Vol (dit is een impressie van wat je kan verwachten
Upperbloom | Vlinder Vol (dit is een impressie van wat je kan verwachten

BijMij Paars en Roze

De allermooiste bloemetjes komen misschien wel van de Ooievaarsbek. Fijn en delicaat, kleine beauties zijn het! Kies voor deze 100% biologische* plantenset in de tinten paars en roze. Ook Daglelie en de Rudbeckia zijn te vinden in deze plantenset. Deze bloemen zijn een toetje voor bij en vlinder!

→ start jouw plantenset met de BijMij

Upperbloom | Bij Mij (dit is een impressie van wat je kan verwachten
Upperbloom | Bij Mij (dit is een impressie van wat je kan verwachten


Stel je eigen set samen. We hebben voor elk wat wils.

We zijn continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe plantensets. Belangrijkste uitgangspunt? Gemak voor jou!


Balkon, terras of tuin: alles kan

Klein balkon of groot dakterras. Klassiek of modern. Met of zonder reling. Tien hoog of op de begane grond. Alles kan: Upperbloom heeft voor elke situatie de perfecte plantenset.

Twaalf maanden lang een levendige buitenplek

Dat lukt met onze plantenwissels! Nooit meer dorre bladeren en uitgebloeide bloemen dus. Twee óf drie keer per jaar voorzien we je van frisse en sterke planten van het seizoen. Jij kiest. Je krijgt er zelfs drie maanden Groen Garantie van ons bij.

De makkelijkste verzorging van planten op je buitenplek

We snappen het: jij hebt natuurlijk al genoeg te doen op een dag. Met ons plantenabonnement kies je voor groen op de eenvoudigste manier. Je krijgt het groen gewoon thuisbezorgd - het wordt zelfs bij je geïnstalleerd door onze balkoniers. Het groen gaat direct in de plantenbakken. Je ontvangt steeds weer een uniek arrangement speciaal voor jouw buitenplek, plantensets die tegen een stootje kunnen en eenvoudig zijn in onderhoud.

Je hebt er nauwelijks omkijken naar: naast water geven is er niets te doen. En dat hoeft niet dagelijks! De bijbehorende plantenbakken zijn voorzien van een groot waterreservoir, dus je hebt de gieter in de winter circa 1x per maand, in de zomer circa 1x per week nodig. Met de watermeter zie je in een oogopslag of je planten water nodig hebben. Nog niet het geval? Take it easy. De plantjes groeien lekker door zonder jouw hulp. Zorgeloos genieten dus.

→ kies je plantenbakken en planten

Verrassend en veelzijdig groen, passend bij jouw buitenplek

We ontwikkelen alle sets samen met onze floral designers, plantenexperts en kwekers. We verrassen je steeds weer met de fraaiste planten en bloemen volgens de laatste trends. Je ontvangt een uniek arrangement speciaal voor jouw balkon, terras of tuin, dat tegen een stootje kan en eenvoudig is in onderhoud. Zelf meedenken? Kan altijd! Je deelt je voorkeuren en informatie over jouw buitenplek - zo komen we tot jouw ultieme groene oase.

Sterke planten die mooi blijven

De kwalitatieve planten van Nederlandse bodem komen direct uit onze kas. We leveren sterke planten met de juiste voeding voor optimale bloei. We laten ze opgroeien in onze plantenbakken. Zo zijn de planten goed geworteld en klaar om te bloeien zodra ze op jouw buitenplek arriveren! We houden rekening met verschillende weersituaties op je buitenplek – van zonovergoten tot schaduwrijk, van droog tot nat bij regenval.

Planten passend bij het seizoen

Een visueel kleurenspektakel boordevol voorjaarsbloemen in de lente. Een opvallende compositie die volledig de shine pakt in de zomermaanden. Subtieler wintergroen als het kwik daalt. Verandert het seizoen, dan verandert het groen op jouw buitenplek met de plantenwissels bij je abonnement. Zo geniet je steeds weer van een afwisselend uitzicht.

Goed voor jou en de stad

Samen maken én houden we jouw balkon, terras of tuin groen. Jij haalt met je Upperbloom abonnement sterke groene vrienden naar je buitenplek toe, die wel tegen een stootje kunnen en waar je nauwelijks naar hoeft om te kijken. Zo maken we de omgeving mooier.

Goed om te weten: planten die bij ons terugkomen na een seizoenswissel worden gecomposteerd, hergebruikt voor nieuwe plantensets of gedoneerd aan stichtingen en publieke organisaties voor een tweede leven.

Klaar voor jouw groen? Je kunt eenvoudig de Upperbloom plantenservice bestellen: ontdek onze planten van dit seizoen en stel je eigen set samen, bestaande uit zowel de planten als de bakken. Maak een féést van je buitenplek!
→ bestel de plantenservice

Meer weten?
6 redenen waarom Upperbloom zo handig is
onze plantenbakken
onze service
contact & FAQ

-------------------------------------------
Op een rijtje: het gemak van Upperbloom

- Slim plantenabonnement vanaf €9,90 per maand, maandelijks opzegbaar
- Het hele jaar door makkelijk te verzorgen groen op je balkon of terras, of in je tuin
- Premium plantenbakken met groot waterreservoir en zorgeloos watergeefsysteem
- Sterke en mooie planten, inclusief drie maanden Groen Garantie
- Twee of drie keer per jaar een plantenwissel, thuis bezorgd en bij jou geïnstalleerd door onze balkoniers
- Service: bij vragen staan onze balkoniers voor je klaar