Ontdek onze nieuwe herfst collectie.
bekijk nu hier

Onze planten

Herfst, misschien wel het mooiste seizoen dat er is.

Klaar voor die héérlijke momenten in de zon op je buitenplek? Met onze nieuwe plantensets, speciaal voor de herfst en winter is jouw buitenplek altijd een verschijning. Van een zonnige herfstochtend tot een weekend met sneeuw: het is tijd om non-stop te gaan genieten van jouw buitenplek met onze plantenarrangementen.

Bekijk al onze plantensets hieronder.

→ selecteer je plantenbakken en vul ze gelijk met jouw favoriete plantensetsSedum Bright

Wilderig en glooiend, dat is onze Sedum Bright. De ideale combinatie van bodembedekkers en luchtgrijpers. Sedum (vetplant) op een groendak kennen we, maar waarom zet je dit plantkanon niet op je balkon!? Deze plant is namelijk een verschijning op zich. Gecombineerd met de Carex Priarie ende frisse Heuchera Coco Munt. Zet ze op je balkon en geniet de hele herfst en winter van dit arrangement. Let op: de Sedum bloeit tot eind september/begin oktober en zal daarna jouw plantenbak versieren met haar groentinten die jou heel de winter zullen verrassen.

IN DIT ARRANGEMENT
Sedum Spot On Mahogany, Carex Prairie, Heuchera Coco Munt (kleur en types kunnen variëren)

→ start jouw set met de Sedum Bright

Autumn Chic
De classics uit de wintercollectie, maar dan bij elkaar gezet en perfect op elkaar afgestemd. Je hebt de Skimmia, Gaultheria (Bergthee) en Hedera vast wel eens voorbij zien komen. Nu voor jou samen tot één uitbundige en wilderige set samengebracht voor op jouw balkon. Krijgen we het straks om onze oren met een koude en lange winter? De Winter Chic geeft geen krimp.

IN DIT ARRANGEMENT
Skimmia, Gaultheria-Mucronata Roze, Hedera Witbont (kleur en types kunnen variëren)

→ start jouw set met de Autumn Chic

Autumn Crisp
Fris en trendy. Met dit arrangement combineren we coole kleuren in verschillende hoogtes. Het is een bak vol groen - dat groen blijft - de héle herfst en winter lang. Makkelijk toch? Dit zijn planten die je niet zo snel tegenkomt - zoals je van ons gewend bent natuurlijk! Voorbeeld: De Ajuga Mini (Zenegroen) heeft misschien wel de donkerste bladeren die we kennen, maar verrast je nog even met violet kleurende bloemen dit najaar. Nog een leuke: Helichisum Silverball, zoals de naam al doet vermoeden - dat is die zilver/wit grijze. Tip van de balkonier: Raak h'm eens aan - zo zacht als een teddybeer.

IN DIT ARRANGEMENT
Helichrisum Silverball, Euphorbia Tiny Tim, Carex - Evergold, Vinca major – Alba (kleur en types kunnen varieren)

→ start jouw set met de Autumn Crisp


Stel je eigen set samen. We hebben voor elk wat wils.

We zijn continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe plantensets. Belangrijkste uitgangspunt? Gemak voor jou!


Balkon, terras of tuin: alles kan

Klein balkon of groot dakterras. Klassiek of modern. Met of zonder reling. Tien hoog of op de begane grond. Alles kan: Upperbloom heeft voor elke situatie de perfecte plantenset.

Twaalf maanden lang een levendige buitenplek

Dat lukt met onze plantenwissels! Nooit meer dorre bladeren en uitgebloeide bloemen dus. Twee óf drie keer per jaar voorzien we je van frisse en sterke planten van het seizoen. Jij kiest. Je krijgt er zelfs drie maanden Groen Garantie van ons bij.

De makkelijkste verzorging van planten op je buitenplek

We snappen het: jij hebt natuurlijk al genoeg te doen op een dag. Met ons plantenabonnement kies je voor groen op de eenvoudigste manier. Je krijgt het groen gewoon thuisbezorgd - het wordt zelfs bij je geïnstalleerd door onze balkoniers. Het groen gaat direct in de plantenbakken. Je ontvangt steeds weer een uniek arrangement speciaal voor jouw buitenplek, plantensets die tegen een stootje kunnen en eenvoudig zijn in onderhoud.

Je hebt er nauwelijks omkijken naar: naast water geven is er niets te doen. En dat hoeft niet dagelijks! De bijbehorende plantenbakken zijn voorzien van een groot waterreservoir, dus je hebt de gieter in de winter circa 1x per maand, in de zomer circa 1x per week nodig. Met de watermeter zie je in een oogopslag of je planten water nodig hebben. Nog niet het geval? Take it easy. De plantjes groeien lekker door zonder jouw hulp. Zorgeloos genieten dus.

→ kies je plantenbakken en planten

Verrassend en veelzijdig groen, passend bij jouw buitenplek

We ontwikkelen alle sets samen met onze floral designers, plantenexperts en kwekers. We verrassen je steeds weer met de fraaiste planten en bloemen volgens de laatste trends. Je ontvangt een uniek arrangement speciaal voor jouw balkon, terras of tuin, dat tegen een stootje kan en eenvoudig is in onderhoud. Zelf meedenken? Kan altijd! Je deelt je voorkeuren en informatie over jouw buitenplek - zo komen we tot jouw ultieme groene oase.

Sterke planten die mooi blijven

De kwalitatieve planten van Nederlandse bodem komen direct uit onze kas. We leveren sterke planten met de juiste voeding voor optimale bloei. We laten ze opgroeien in onze plantenbakken. Zo zijn de planten goed geworteld en klaar om te bloeien zodra ze op jouw buitenplek arriveren! We houden rekening met verschillende weersituaties op je buitenplek – van zonovergoten tot schaduwrijk, van droog tot nat bij regenval.

Planten passend bij het seizoen

Een visueel kleurenspektakel boordevol voorjaarsbloemen in de lente. Een opvallende compositie die volledig de shine pakt in de zomermaanden. Subtieler wintergroen als het kwik daalt. Verandert het seizoen, dan verandert het groen op jouw buitenplek met de plantenwissels bij je abonnement. Zo geniet je steeds weer van een afwisselend uitzicht.

Goed voor jou en de stad

Samen maken én houden we jouw balkon, terras of tuin groen. Jij haalt met je Upperbloom abonnement sterke groene vrienden naar je buitenplek toe, die wel tegen een stootje kunnen en waar je nauwelijks naar hoeft om te kijken. Zo maken we de omgeving mooier.

Goed om te weten: planten die bij ons terugkomen na een seizoenswissel worden gecomposteerd, hergebruikt voor nieuwe plantensets of gedoneerd aan stichtingen en publieke organisaties voor een tweede leven.

Klaar voor jouw groen? Je kunt eenvoudig de Upperbloom plantenservice bestellen: ontdek onze planten van dit seizoen en stel je eigen set samen, bestaande uit zowel de planten als de bakken. Maak een féést van je buitenplek!
→ bestel de plantenservice

Meer weten?
6 redenen waarom Upperbloom zo handig is
onze plantenbakken
onze service
contact & FAQ

-------------------------------------------
Op een rijtje: het gemak van Upperbloom

- Slim plantenabonnement vanaf €9,90 per maand, maandelijks opzegbaar
- Het hele jaar door makkelijk te verzorgen groen op je balkon of terras, of in je tuin
- Premium plantenbakken met groot waterreservoir en zorgeloos watergeefsysteem
- Sterke en mooie planten, inclusief drie maanden Groen Garantie
- Twee of drie keer per jaar een plantenwissel, thuis bezorgd en bij jou geïnstalleerd door onze balkoniers
- Service: bij vragen staan onze balkoniers voor je klaar