De leukste balkonplanten bestel je bij Upperbloom

Plantenbak plantenservice balkon Upperbloom

Het héle jaar groen: abonnement op planten voor je balkon of terras

Upperbloom plantenservice header 3

Hoe werkt de Upperbloom service?

De Upperbloom plantenservice is er speciaal voor jouw terras of balkon. Je ontvangt een uniek arrangement van planten én bijbehorende plantenbakken, dat tegen een stootje kan en eenvoudig is in onderhoud. Je krijgt 2x per jaar nieuwe planten met onze plantenwissels, waarbij we langskomen met vers groen dat je zelf uitkiest uit onze nieuwste samenstellingen. Bestel je voor 1 maart? Dan krijg je onze extra plantenset voor de lente cadeau! Kortom: het héle jaar door een levendig balkon!

Upperbloom plantenwissels 3stuks
2x per jaar nieuwe planten

Wat kost mijn abbo op balkonplanten?

Ons abonnement op balkonplanten is verkrijgbaar vanaf €9,90 per maand. Het ligt er maar net aan hoeveel plantenbakken je selecteert voor jouw terras of balkon: jij stelt jouw perfecte persoonlijke plantenabonnement samen.

Upperbloom planten kwaliteit stekjes kas
Vanaf €9,90 per maand

Balkonplanten bestellen: welke planten krijg ik?

Hoe Upperbloom tot de ideale planten voor jouw balkon komt? Samen met onze floral designers, plantenexperts en kwekers bedenken we de samenstellingen. We spelen met de trends en wisselen af met kleurgebruik om tot de mooiste selectie te komen. Die samenstellingen leggen we aan je voor: hieruit kies je volledig naar wens jouw favoriete nieuwe arrangement!

Natuurlijk houden we ook rekening met verschillende balkonsituaties – van zonovergoten tot schaduwrijk, van droog tot nat bij regenval. We leveren verrassende en kwalitatieve balkonplanten voor jouw groene oase, afkomstig van Nederlandse bodem. Er zit altijd wel iets moois voor jouw balkonset bij!

Subhero 2

Wat is de minimale contractduur?

We hebben geen minimale contractduur. Je kunt je abonnement op elk moment opzeggen, met 1 maand opzegtermijn. Indien je binnen 12 maanden je contract opzegt, brengen we eenmalig €15,- in rekening. Als je na 12 maanden je contract beëindigt, brengen we geen opzegkosten in rekening.

Carou2 1
Maandelijks opzegbaar

Heb ik echt het hele jaar een groen balkon?

Ja, dat lukt met onze plantenwissels! Twee keer per jaar komen onze balkoniers bij je langs om je balkonset te voorzien van frisse en sterke planten van het seizoen. Je krijgt er zelfs Groen Garantie van ons bij! We leveren krachtige planten met de juiste voeding voor optimale bloei, die direct van de kweker komen. De plantenbakken worden in onze kas gevuld en een paar weken in optimale conditie opgekweekt. Zo zijn de planten goed geworteld en klaar om te gaan bloeien zodra ze op jouw balkon arriveren!

Sub2
Groen Garantie: het hele jaar een groen balkon

Hoe krijg ik mijn balkonplanten in huis?

Je hoeft je nieuwe groene vrienden niet zelf in je plantenbak op je balkon of terras te installeren - dat nemen we met liefde voor je uit handen in onze kas. Handig, toch? Zodra je je abonnement hebt aangevraagd of toe bent aan een plantenwissel, nemen we contact met je op om een ideaal bezorgmoment af te stemmen. Met ons plantenabonnement krijg je het groen gewoon thuis bezorgd: onze balkoniers komen voor de plantenwissels bij je over de vloer.

Balkoniers2
Balkoniers: groen gewoon thuis bezorgd

Start nu met jouw balkon

Ik start met mijn balkon
Testimonial pim
Testimonial matthew
Testimonial eva
Testimonial annabelle

Wat doet Upperbloom nog meer?

Onze service is circulair ingericht. We maximaliseren herbruikbaarheid en minimaliseren afvalproductie. We gebruiken recyclebare producten van een hoogwaardige kwaliteit, voor een lange levensduur. Verder werken we samen met een kweker die kwetsbare mensen in onze samenleving bijstaat. Zo creëren we werkgelegenheid voor wie het niet vanzelfsprekend is om aan een baan te komen: met plezier dragen ze bij aan het vullen, verzorgen en opkweken van de plantenbakken voor jouw balkon of terras. Door verantwoord te ondernemen willen we goed voor jou, je balkon en de rest van de wereld zijn.

Op een rijtje: het gemak van Upperbloom!

- Slim plantenabonnement vanaf €9,90 per maand, maandelijks opzegbaar

- Het hele jaar door een groen balkon of terras dat makkelijk te verzorgen is

- Premium plantenbakken met groot waterreservoir en zorgeloos watergeefsysteem

- Sterke en mooie planten, inclusief Groen Garantie

- 2x per jaar een plantenwissel, thuis bezorgd en bij jou geïnstalleerd door onze balkoniers

- Service: bij vragen staan onze balkoniers voor je klaar