Wij laten jouw zaak stralen.

Elk seizoen genieten van de mooiste planten voor buiten, zonder het werk en de zorgen. Onze service laat jouw zaak stralen.

Jij runt de zaak. Wij de planten.

Een groene oase en een beleving van kleur, op jouw terras of entree. Altijd levendig, altijd groen. Elk seizoen genieten van de mooiste planten, zonder het werk en de zorgen. Onze service laat jouw zaak stralen.

Dit doen we circulair en sociaal. Makkelijk te wisselen en goed voor de planeet. Met een divers team van kwekers, plant-experts, kunstenaars, ontwerpers, horecatijgers en consultants. En met onze onmisbare krachten die (nu nog) een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Een unieke combinatie, speciaal voor jou. 

#morebloomlesswork

Onze klanten

Van brasserie, rooftopbar tot dorpscafé, exclusief of toegankelijk. Ons groen maakt alles mooier, overal.

Kies voor een professionele aanpak met resultaat.

Van het ontwerpen van jouw terras, tot het installeren en samenstellen van de planten, wij weten precies wat er allemaal bij komt kijken. Skip de valkuilen en kies voor een professionele aanpak met ons.

1

Kies voor visuele aantrekkingskracht

Een stralend groen terras of entree trekt de aandacht, zorgt voor een lach. Potentiële klanten stoppen eerder bij het zien van mooie beplanting. Een uitstraling met magnetische, positieve werking heeft. En voor jou, een vol terras.
2

Haal alles uit
de seizoenen

Wanneer het seizoen verandert, verandert de uitstraling van jouw entree en terras mee.  Planten bieden beschutting tegen koude wind of creëren juist schaduw op hete zomerdagen. Bied je gasten comfort, terwijl je meedeint op de seizoenen.
3

Verhoog je klantbetrokkenheid

Planten op het terras creëren een ontspannen en gezellige ambiance. Gasten blijven langer zitten en besteden meer. Dit kan leiden tot herhaalbezoeken en positieve aanbevelingen aan anderen. Dat is pas de bloementjes buiten zetten.

Neem contact met ons op.

Lees onze blogs